مساجد؛ سنگرهای رسانه و کانون هم‌افزایی فعالیت‌های فرهنگی و محله‌ای
مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان؛

مساجد؛ سنگرهای رسانه و کانون هم‌افزایی فعالیت‌های فرهنگی و محله‌ای

حجت‌الاسلام الاسلام حاجتي مساجد را سنگرهاي رسانه و کانون هم‌افزايي فعاليت‌هاي فرهنگي و محله‌اي دانست که به انعکاس دقيق، به‌هنگام و هنرمندانه فعاليت‌هاي مساجد مي پردازد.
شناسه خبر : 77554 تاریخ انتشار : ۹ شهريور ۱۴۰۵ زمان انتشار : ۱۴:۵۵

به گزارش روابط عمومی ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از گیلان، در راستای تقویت زنجیره هم‌افزایی نهادهای مسجدی و توسعه فعالیت‌های فرهنگی، حجت‌الاسلام والمسلمین حاجتی، مدیر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان، با حضور در شهرستان رودبار، ضمن دیدار با امامان جمعه و دبیران امور مساجد این شهرستان، در جلسه قرارگاه منطقه‌ای امامان جمعه و دبیران امور مساجد شرکت کرد و به تشریح مهم‌ترین برنامه‌ها و راهبردهای پیش‌رو پرداخت.

 

در جریان این نشست، حجت‌الاسلام حاجتی با تشریح آخرین فعالیت‌ها، دستاوردها و برنامه‌های ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد استان، بر نقش بی‌بدیل امامان جمعه به عنوان ارکان هدایت‌گر قرارگاه‌های فرهنگی شهرستان تأکید کرد و همراهی و هم‌افزایی میان این نهادها را تضمین‌کننده پویایی بیشتر مساجد دانست.

*مسجد، کانون محوری فعالیت‌های محله‌ای با تکیه بر رکن رسانه

یکی از محورهای کلیدی این نشست، بحث و تبادل نظر پیرامون «رکن رسانه‌ای قرارگاه مسجد استان» و نحوه تعامل و همکاری‌های میان‌بخشی میان ستاد کانون‌های مساجد و دفاتر امور مساجد شهرستان رودبار بود.

 

مدیر کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان با اشاره به اهمیت انکارناپذیر رسانه در دنیای امروز، بر لزوم برگزاری دوره‌های آموزشی رسانه‌ای در سطوح استانی و شهرستانی تأکید کرد.

 

وی ارتقای سطح سواد رسانه‌ای و نقش‌آفرینی فعالانه‌ی «بچه‌های مسجد» در حوزه رسانه را گامی ضروری برشمرد تا مساجد بار دیگر به عنوان پایگاه‌های اصلی و محور فعالیت‌های محله‌ای و جریان‌ساز رسانه‌ای معرفی شوند.

 

*خبرگزاری شبستان؛ بازوی توانمند انعکاس اخبار مسجد-محور

حجت‌الاسلام حاجتی در بخش دیگری از سخنان خود، به ظرفیت‌های ارزشمند «خبرگزاری شبستان» به عنوان رسانه تخصصی حوزه دین و مسجد اشاره کرد و خواستار تقویت همکاری‌ها با این رسانه مسجدی شد تا دستاوردها، ابتکارات و رویدادهای مساجد رودبار با پوشش خبری مناسب، به گفتمان عمومی تبدیل شود.

*هم‌افزایی برای اجرای پرشکوه «طرح طراوت» در شهرهای رودبار

بررسی راهکارهای توسعه برنامه‌های تربیتی و نشاط‌آفرین، از دیگر موضوعات مهم این نشست بود. در این راستا، بحث و تبادل نظر پیرامون هم‌افزایی همه‌جانبه برای اجرای موفق «طرح طراوت» در شهرهای مختلف شهرستان رودبار صورت گرفت تا با استفاده از ظرفیت جوانان و نوجوانان، موجی تازه از نشاط معنوی و اجتماعی در مساجد این منطقه ایجاد گردد.