اجتماع حماسه‌ساز دختران کانون بقیة‌الله(عج) همزمان با دهه کرامت
در صومعه سرا اجرا شد؛

اجتماع حماسه‌ساز دختران کانون بقیة‌الله(عج) همزمان با دهه کرامت

اجتماع حماسه‌ساز دختران کانون بقيه الله (عج) صومعه‌سرا همزمان با دهه کرامت و روز دختر برگزار شد.
شناسه خبر : 74236 تاریخ انتشار : ۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ زمان انتشار : ۱۰:۴۰

به گزارش روابط عمومی ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد از استان گیلان، همزمان با آغاز دهه کرامت و میلاد حضرت معصومه (سلام‌الله‌علیها) و روز دختر، اجتماع حماسه‌ساز دختران عضو کانون محبان بقیه‌الله (عج) صومعه‌سرا در مسجد جامع این شهرستان برگزار شد.

در این آیین معنوی، دختران نوجوان و جوان با حضور پرشور خود، بخش‌های مختلف برنامه‌های فرهنگی و مذهبی را اجرا کردند. اجرای سرودهای انقلابی، همخوانی گروهی و رجزخوانی‌های پرانرژی از جمله بخش‌هایی بود که فضای مراسم را آکنده از شور و نشاط معنوی کرد. همچنین برنامه‌های متنوع دیگری در راستای ترویج ارزش‌های دینی، تقویت روحیه انقلابی و ایجاد همدلی میان نوجوانان اجرا شد.

 

در ادامه، به مناسبت ولادت باسعادت حضرت معصومه (سلام‌الله‌علیها)، از دختران عضو کانون محبان بقیه‌الله (عج) نیز تجلیل به عمل آمد. این بخش از برنامه با هدف گرامیداشت مقام دختران مؤمن و معرفی الگوهای برجسته دینی برگزار شد.