روایت دردناک از سوختن مسجد «قدس» و کانون «ثارالله» رشت در آتش اغتشاش
به گزارش روابط عمومی ستاد کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور از رشت، در پی حمله پنج شنبه شب(18 دی ماه) اغتشاشگران به مسجد قدس میدان فرهنگ رشت، این مکان عبادی ـ اجتماعی مورد هتک حرمت قرار گرفته و به آتش کشیده شد و تلی از خاکستر بر جا گذاشت.

بر اساس گزارشهای دریافتی، غروب پنجشنبه اعتراضات در محلههای مختلف رشت آغاز شد و با افزایش جمعیت، مناطق مختلف شهر شاهد ناامنی و به آتش کشیدن اماکن دولتی، بانکها و مساجد توسط اغتشاشاگران شد.
بالغ بر 13 مسجد در شهر رشت مورد آسیب جدی قرار گرفته و تخریب کامل شد. مسجد قدس میدان فرهنگ رشت یکی از این مساجد بود که مورد تعدی اغتشاشگران قرار گرفت و بهطور کامل به آتش کشیده شد.

دانش عضو هیئت امنای مسجد قدس رشت با بیان اینکه این مسجد در سال 1375 افتتاح شد گفت: سال گذشته این مسجد مورد بازسازی قرار گرفته و تجهیز شده بود.
وی این مسجد را محل فعالیتهای دانش آموزان شهر رشت اعلام کرد و گفت: اغتشاشاگران با حمله به این مسجد و شکستن درب ورودی وارد این مکان مقدس شده و آن را به آتش کشیدند.

دانش ادامه داد: در داخل مسجد محلی برای نگهداری قرآن و ادعیه با 240 جلد کتاب وجود داشت که توسط این افراد سوزانده شد.
وی با بیان اینکه کانون فرهنگی هنری ثارالله و کتابخانه مسجد نیز از این تعدی و هجوم در امان نبود و تخریب شد تصریح کرد: طبقه بالای مسجد ویژه خواهران نیز با آتش سوزی گسترده مورد تخریب قرار گرفت.

دانش با بیان اینکه اغتشاشاگران امکانات سمعی و بصری این مسجد را که از بهترینهای کشور بود را به آتش کشیدند اظهارکرد: متاسفانه فضای تاسف باری در مسجد با تخریب های موجود، بهوجود آمده و آتش سقف مسجد را نیز سورانده است.
وی با اشاره به شعله ورد بودن چند ساعته آتش در مسجد گفت: باید استحکام مسجد مورد بررسی قرار گیرد و اگر مشکل جدی باشد نیازمند بازسازی دوباره است.

اینگونه بود که در پی اقدامات آشوبگرایانه مزدوران و تروریستهای مسلح در ۱۸ دی ماه، آتش اغتشاشگران، مسجد قدس دبیرستان شهید بهشتی میدان فرهنگ رشت را سوزاند.