جشن میلاد حضرت زینب (س) در کانون امام رضا (ع) رشت برگزار شد
با حضور مدیر کانون‌های مساجد گیلان؛

جشن میلاد حضرت زینب (س) در کانون امام رضا (ع) رشت برگزار شد

حجت الاسلام حاجتي ضمن بازديد از کانون فرهنگي هنري امام رضا (ع) رشت؛ در جشن ميلاد حضرت زينب(س) که به همت اين کانون برگزار شده بود، حضور يافت.
شناسه خبر : 70091 تاریخ انتشار : ۷ آبان ۱۴۰۴ زمان انتشار : ۱۰:۴۵

به گزارش روابط عمومی ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور از استان گیلان، حجت الاسلام والمسلمین «رضا حــاجتــی»  در ویژه برنامه جشن میلاد حضرت زینب(س) کانون فرهنگی هنری امام رضا(ع) رشت شرکت کرده و با اعضای این کانون و فعالیت‌های آنان آشنا شد.

 

مدیر ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد گیلان در این مراسم با بیان اینکه حضرت زینب(س) اسوه صبر و استقامت است گفت: حضرت زینب (س) به عنوان بانویی والامقام و اسوه‌ای از شجاعت، استقامت، ایمان و ولایتمداری در طول تاریخ اسلام محسوب می شود. 

 

وی با بیان اینکه آن حضرت در طول حیات پربرکت خود سختی‌های بسیاری را تحمل کرداظهارکرد: ایشان در مقابل تمامی این مصائب و مشکلات صبوری پیشه کرد و در همه احوال راضی به رضای خداوند بود.

 

گفتنی است، اهدای جوایز به مربیان کلاس‌های تابستانی، کادر اجرایی کانون، گروه سرود منتظران ظهور و نوجوانانی که در حسینیه کودک محرمِ فعال بودند از دیگر برنامه‌های این جشن بود.