" قرار عاشقی" در کانون فرهنگی هنری ولایت ملاط
" قرار عاشقي" در کانون فرهنگي هنري ولايت ملاط

" قرار عاشقی" در کانون فرهنگی هنری ولایت ملاط

" قرار عاشقي" به منظور تکريم خانواده شهدا به همت کانون فرهنگي هنري ولايت مسجد جامع ملاط برگزار مي‌شود.
شناسه خبر : 66342 تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۴۰۳ زمان انتشار : ۱۳:۲۱

به گزارش روابط عمومی ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور از استان گیلان، محسن نویدی، جانشین کانون فرهنگی هنری ولایت مسجد جامع ملاط لنگرود با اشاره به اجرای برنامه‌های متنوع در این کانون گفت: " قرار عاشقی" عنوان طرحی است که به همت اعضای کانون اجرا می‌شود.

 

وی ادامه داد: در قالب این طرح چهارشنبه‌های هر هفته بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء به همراه اعضای کانون به دیدار خانواده شهداء، جانبازان و ایثارگران رفته تا از آنان دلجویی کنیم.

نویدی با بیان اینکه تکریم شهدا و خانواده آنها یک فریضه و تکلیف واجب بر همگان است تصریح کرد: همه ما مدیون خانواده شهدا هستیم چرا که برای حفظ امنیت و تقویت اسلام به میدان رفتند.

 

وی با بیان اینکه قرار عاشقی این هفته در منزل برادر شهید حاج اسماعیل کشاورز و همسرشان خواهر شهید مرادمند برگزار شد اذعان کرد: این مراسم با قرائت زیارت عاشورا و خاطره گویی خانواده شهیدان همراه بود.