لزوم آشنایی با مشکلات جوانان/ کانون‌های مساجد شبکه گسترده مردمی در محلات هستند
لزوم آشنايي با مشکلات جوانان/ کانون‌هاي مساجد شبکه گسترده مردمي در محلات هستند
معاون ساماندهی و شبکه‌سازی ستاد کانون‌های مساجد کشور؛

لزوم آشنایی با مشکلات جوانان/ کانون‌های مساجد شبکه گسترده مردمی در محلات هستند

محمديان با تصريح اينکه کانون‌هاي مساجد شبکه گسترده مردمي در محلات هستند تاکيد کرد: شناسايي استعدادها در مسجد و توانمندسازي و مهارت افزايي آنان از رسالت‌هاي کانون‌هاي فرهنگي هنري است.
شناسه خبر : 64592 تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۴۰۳ زمان انتشار : ۱۳:۲۱

به گزارش روابط عمومی ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور از استان گیلان، محمد تقی محمدیان معاون ساماندهی و شبکه سازی ستاد کانون‌های مساجد کشور امروز(سه شنبه، 10 مهر) در جلسه هم‌اندیشی کانون‌های تخصصی خواهران در مجتمع خاتم الانبیاء(ص) رشت با تاکید به اهمیت کار فرهنگی در ارتقا جامعه گفت: باید به مفهوم مشترک در کار فرهنگی دست یابیم تا فعالیت‌ها نتیجه‌بخش و موثر باشد.

 

وی با بیان اینکه رفتار انسان‌ها تابعیتی از نوع نگاه و ذهنیت آنها است افزود: نوع نگاه ما به مسجد تعیین کننده فعالیت‌های ما در این مکان مقدس است که با هدف تربیت نیروهای مومن و متخصص اجرا می‌شود.

 

 

محمدیان در ادامه با تعریف مسجد که دارای سه ضلع است تصریح کرد: ضلع اول مسجد، پایگاه عبادت و ارتباط با خدا است چراکه حیات انسان مؤمن به ارتباط با خدا بستگی دارد.

 

وی مسجد را پناهگاه مردم دانست و بیان کرد: این مکان مقدس پناهگاهی برای اقشار مختلف مردم در همه ابعاد فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی و .. است که ضلع دوم مسجد را تشکیل می‌دهد و همه کارکردهای آن باید احیا شود.

 

معاون ساماندهی و شبکه سازی ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با تاکید بر اینکه نگاه به مسجد باید جامع و کامل باشد اذعان کرد: در بحران‌ها و سوانح طبیعی مسجد پناهگاه مردم است و از همین مکان کمک‌های مردمی جمع آوری و به دست آسیب‌دیدگان می‌رسد.

 

 

وی با بیان اینکه پایگاه ولایت، ضلع سوم مسجد است تصریح کرد: کانون‌های فرهنگی هنری در دل بستر توحیدی مسجد، مرکز تربیت نیروهای ارزشمند و هنرمند معتقد و متخصص است.

 

محمدیان با تصریح اینکه کانون‌های مساجد شبکه گسترده مردمی در محلات هستند تاکید کرد: شناسایی استعدادها در مسجد و توانمندسازی و مهارت افزایی آنان از رسالت‌های کانون‌های فرهنگی هنری است که کانون‌های تخصصی خواهران باید در این مورد اهتمام ویژه داشته باشند.

 

وی با ذکر این نکته که با شرایط پیچیده فرهنگی و اجتماعی مواجه هستیم اذعان کرد: سبد فرهنگی مصرفی جوانان امروز بسیار متفاوت بوده و در معرض آسیب‌های بسیارقرار دارند که رسالت ما کاهش آسیب‌ها با فعالیت فرهنگی است.

 

محمدیان با تاکید بر حمایت و پشتیبانی از دختران جوان تصریح کرد: شبهات بسیاری در حوزه دختران و بانوان وجود دارد و این شبهه زدایی رسالت مدیران کانون‌های تخصصی خواهران است.

 

وی در ادامه بر آشنایی با مسائل روز جوانان تاکید و اظهارکرد: آشنایی با مسائل کودکان و نوجوانان و آسیب‌های موجود در این حوزه لازمه کار فرهنگی موثر است.

 

معاون ساماندهی و شبکه‌سازی ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور با بیان اینکه رسالت کانون فرهنگی هنری مساجد، تربیت است تصریح کرد: باید نیروهای توانمند، متخصص و متعهد را در همه حوزه ها تربیت کرده و برای آینده انقلاب کادرسازی کنیم.

 

محمدیان در پایان کمبود بودجه ستاد کانون‌های مساجد را مورد اشاره قرار داد و اعلام کرد: بودجه ستاد کفایت برنامه‌های فرهنگی را نمی‌کند و باید فضایی فراهم کنیم که کانون‌ها با حمایت مردم فعالیت کنند و منتظر بودجه دولتی نباشند.

 

در ادامه این جلسه مجوز تاسیس کانون‌های تخصصی خواهران و حکم مسئولیت به مدیران کانون‌های تخصصی خواهران اهدا شد.