اوقات فراغت در کانون روستایی زینبیه(س) صومعه سرا

اوقات فراغت در کانون روستایی زینبیه(س) صومعه سرا

مدير کانون زينبيه(س) خشکرودبار از اجراي طرح ملي "مسجد کانون نشاط " در مسجد وليعصر(عج) صومعه سرا خبرداد.
شناسه خبر : 64370 تاریخ انتشار : ۲۷ شهريور ۱۴۰۳ زمان انتشار : ۱۲:۳۵

به گزارش روابط عمومی ستاد کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور از استان گیلان، سودابه وحدانی، مدیر کانون فرهنگی هنری زینبیه (س) روستای خشکرودبار با اشاره به اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری در قالب طرح ملی " مسجد کانون نشاط" در مسجد ولیعصر(عج) اظهارکرد: کلاس‌های تابستانی این کانون با استقبال خوب کودکان روستا از اول تیر آغاز شد. 

 

وی با بیان اینکه 50 نفر از کودکان و نوجوانان روستا در 12 کلاس‌ تابستانی شرکت کردند افزود: قصه‌های قرآنی در کلاس داستان‌های قرآنی برای کودکان روایت شد تا با زندگی پیامبران و ائمه اطهار(ع) آشنا شوند.

 

 

وحدانی با بیان اینکه کلاس کتابخوانی در راستای ارتقا دانش و آگاهی اعضای کانون برگزار شد اظهارکرد: هر جلسه یک کتاب معرفی شده و اعضا به جمع‌خوانی می‌پرداختند و آن را تحلیل می‌کردند.

 

وی با اشاره به کلاس‌های هنری اذعان داشت: کلاس شمع‌سازی و کاردستی در راستای ارتقای توانمندی کودکان و خلاقیت آنان برگزار شد.

 

 

وحدانی تصریح کرد: کلاس‌های صحیفه خوانی، قرآن و احکام ، نقاشی، مشاوره خانواده، مشاوره پوست و مو، دارت و فوتسال از دیگر کلاس‌های تابستانی کانون زینبیه(س) روستای خشکرودبار صومعه سرا بود.