ویژه برنامه‎‌های رمضانی کانون زینبیه(س)/ حمایت از مشاغل خانگی تا کمک به آزادی زندانیان جرائم غیر عمد
ويژه برنامه‎‌هاي رمضاني کانون زينبيه(س)/ حمايت از مشاغل خانگي تا کمک به آزادي زندانيان جرائم غير عمد

ویژه برنامه‎‌های رمضانی کانون زینبیه(س)/ حمایت از مشاغل خانگی تا کمک به آزادی زندانیان جرائم غیر عمد

مدير کانون زينبيه(س) گفت: درراستاي گفتمان سازي شعار سال و نقش زنان در خانواده، حرکت‌هاي خوبي انجام گرفته و اعضاء کانون را ترغيب به توليد محصولات و راه اندازي کسب و کار خانگي کرده ايم.
شناسه خبر : 27258 تاریخ انتشار : ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ زمان انتشار : ۱۳:۴۴

«سودابه وحدانی» در گفت و گو با ستاد ارتباطات رسانه‌ای (فهما) اظهار کرد: کانون زینبیه(س)  مسجد ولیعصر(عج) دراواخر سال ۹۳ تاسیس و با ۳۰ عضو شروع به کار کرد.


مدیر کانون زینبیه مسجد ولیعصر روستای خشکرودبار از توابع شهرستان صومعه‌سرا گفت: هدف از تاسیس کانون، جذب، تربیت فعالان فرهنگی مسجدی و شناساندن رسالت اصلی مسجد دربین افراد روستا بود، با وجود اینکه مسجد ما در موقعیت مکانی مناسبی قرار دارد اما غریب و مهجور واقع شده است.


وحدانی در ادامه گفت:  کلاس‌های آموزشی قرآن، حدیث، گل‌سازی، نقاشی، برگزاری جشنها و مراسم‌های مذهبی، ازجمله فعالیت‌های کانون است.


مدیر کانون زینبیه(س) با بیان اینکه درسال گذشته، با وجود شیوع ویروس کرونا کانون زینبیه(س) مصمم  و جهادی تر به کار و رسالت خود ادامه داده، گفت: به کمک خیرین در ۳ مرحله، به ارزش تقریبا ۳ میلیون تومان، بسته‌های معیشتی که شامل: مواد غذایی با اقلامی مانند: ماکارونی، رب، روغن . سویا، قند، شکر، سیب زمینی، پیاز و ....را دربین نیازمندان توزیع کردیم.

وی از توزیع  بسته‌های لوازم التحریر و بهداشتی به خانواده‌های کم درآمد خبر داد و گفت: در چند مرحله مواد ضدعفونی کننده و ماسک هم دربین افراد و کسبه محل توزیع شد .

وحدانی گفت: در مناسبت‌های مختلف به کمک خیرین محل و اعضاء کانون نان صلواتی توزیع  کردیم و همچنین با کمک ستاد فهمای گیلان،گوشت نذری موسسه حضرت خدیجه(س) را به دست نیازمندان روستا رساندیم.


وی افزود: در اواخر سال گذشته، به خانواده یک زندانی کمک مالی و درطول سال در چند مرحله کمک، به هزینه خرید داروی یک خانواده را داشتیم و همچنین چندروز پیش هم با همت اعضای کانون مبلغ یک میلیون و سیصد و سی هزارتومان برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد به خانواده یک زندانی تحویل دادیم.


وحدانی در باره فعالیت‌های هنری فرهنگی کانون گفت:  فعالیت‌های فرهنگی هنری مانند: انواع مسابقات، برای سنین مختلف( مانند نقاشی و دلنوشته و شعر) درنظر گرفته شد.


مدیر کانون زینبیه(س) گفت: دیدار با خانواده شهدا و تکریم از شایسته‌گان محلی را درقالب آیین سه شنبه‌های تکریم،  در برنامه‌های خود داشتیم .

 
سودابه وحدانی گفت: درسال جدید هم، با وجود بیماری کرونا، گروه مجازی ایجاد کرده و با عضو کردن اعضاء کانون در آن، ماه رمضان پر فعالیتی داشتیم.


وحدانی در باره جذب و ثبت عضو در سامانه بچه‌های مسجد گفت: خدارا شکر توانسته ایم ۱۶۰ نفر را به کانون جذب کنیم.

 مدیر کانون زینبیه(س) گفت:شب‌های قدر، با توزیع آش نذری، افطاری ساده و انجام مراسم شب‌های قدر، به دو صورت حضوری و مجازی انجام وظیفه کردیم.


وی گفت: درراستای گفتمان سازی شعار سال ونقش زنان در خانواده خدارا شکر حرکت‌های خوبی انجام گرفته و اعضاء کانون را تشویق و ترغیب به تولید هنرهای دستی، پرورش گل و گیاه، غاز، مرغابی و مرغ محلی، محصولات جاليزي، شیرینی جات و حلوای محلی کردیم تا ضمن اينکه مصرف خانواده از اين محصولات تامين مي شود، با فروش مازاد آن، به اقتصاد خانواده نيز کمک مي شود.


مدير کانون زينبيه(س) هدف خود را از ترغيب و تشويق به کسب و کارهاي خانگي، حفظ بافت روستا و استفاده از اين نعمت خداوندي مي داند.


وحدانی در پایان این گفتگو با قدردانی از کسانی که به او در انجام امورات کانون کمک می کنند گفت:به عنوان خادم کوچک این مجموعه از همه عزیزان کانون که با بنده در هر شرایطی همکاری می کنند، صمیمانه قدردانی می نمایم.


گفتنی است؛ مدیر کانون فرهنگی هنری زینبیه(س) به زنان روستا کمک کرد تا با راه اندازی کانال در شبکه‌های اجتماعی، محصولات خود را به مردم معرفی کرده و آن‌ها را به صورت اینترنتی به فروش بگذارند.

شایان ذکر است؛ سودابه وحدانی علاوه بر اینکه یک مادر است، یک فعال اجتماعی و همچنین یک زن خانه دار کارآفرین است که به پرورش غاز و جوجه گوشتی و مرغابی و محصولات جالیزی می پردازد.